BOOK NOW
From to
Aggiungi

Miten meidät löytää

PRINT THE MAP IN PDF FORMAT!

Piazzale Romalta, Venetsian bussi- ja autoterminaali, voit ottaa yksityisen vesitaksin, joka vie Hotel Ketten vesiportille. Vaihtoehtoisesti hotellille pääsee julkisilla vesibusseilla (ACTV), jonka lisäksi on kuljettava pieni matka jalkaisin.

Lentäen
Venetsian Marco Polo lentokentältä (13 km) ja TrevisonCanova lentokentältä (33 km) ota sukkulabussi Venetsiaan, jää pois piazzale Romalla ja jatka kuten kohdassa autolla / piazzale Roma. Tai Venetsian lentokentän laiturilta ota Alilagunan moottorivene, sininen tai punainen linja, ja jää pois pysäkillä San Marco Giardinetti. Kävele vasemmalla puolella rantaa vesibussien Actv pysäkille San Marco (Vallaresso). Jatka täältä kuten kohdassa San Marco (Vallaresso)n vesibussien pysäkiltä.

Junalla
Saavut Venetsian Santa Lucian rautatieasemalle, ota sieltä vesibussi Actv 1 tai 2 ja jää pois pysäkillä San Marco (Vallaresso) (pysäkki numero 15). Jatka täältä kuten kohdassa San Marco (Vallaresso)n vesibussien pysäkiltä. Matkan kokonaiskesto on noin 40 minuuttia.
Vaihtoehtoisesti vesitaksilla pääset hotellin yksityiselle sisääntulolle 15 minuutissa.

Autolla
Pysäköi auto yhteen autotalleista Piazzale Romalla tai Tronchettolla (oikealla, pitkän sillan, joka yhdistää Venetsian mantereeseen, lopussa). Ota vesibussi Actv 1 tai 2 ja jää pois pysäkillä San Marco (Vallaresso) (pysäkki numero 15). Jatka täältä kuten kohdassa San Marco (Vallaresso)n vesibussien pysäkiltä. Matkan kokonaiskesto on noin 40 minuuttia.
Vaihtoehtoisesti vesitaksilla pääset hotellin yksityiselle sisääntulolle 15 minuutissa.

San Marco (Vallaresso)n vesibussien pysäkiltä
Ota venelaiturin edessä sijaitseva Vallaresso kuja. Kujan lopussa käänny vasemmalle salizada San Moisèlle, kulje sillan yli ja käänny ensimmäiselle oikealla olevalle kujalle, joka on Criston kuja ja saavut San Moisèn uimahallille. Olet saapunut Hotel Ketteen.

SAN MARCON AUKIO
San Marcon aukio on Venetsian vaikuttavin paikka. Napoleonin mielestä Euroopan kaunein olohuone, Venetsian tasavallan poliittinen ja uskonnollinen keskus, joka on säilyttänyt kauneutensa ja lumonsa vuosisatojen ajan.

Sen varrelta löytyvät mm. San Marcon basilika, Ruhtinaspalatsi, Procuratie ja Ala Napoleonica, jossa sijaitsevat Museo Correr ja Marciana-kirjasto.

Aukion arvokkuutta lisäävät historialliset kahvilta Quadri ja Florian ja butiikit, jotka sijaitsevat Procuratien pylväskäytävien suojissa.

PRINT THE MAP IN PDF FORMAT!